Lediga jobb grävmaskin

Vi söker maskinist till Cat 323!

Vi söker nu en ny grävmaskinist till vår Cat 323 F. Vi söker en maskinist med tidigare erfarenhet inom yrket. Maskinen är utrustad med GPS så tidigare vana att köra med GPS och maskinstyrning är ett krav. Förarbevis, arbete på väg och kunskaper inom utsättning, grundläggning och VA är meriterande.

I rollen som grävmaskinist hos oss arbetar du med olika typer av markarbeten såsom grundläggning, rörläggning, schaktarbete m.m.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb och bör kunna prestera bra även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som maskinist hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet förekommer dagligen. Därmed är det ett krav att du har B-körkort.

Det är en tillsvidareanställning på heltid 100% som inleds med provanställning på max 6 månader.

'Vi grundlägger en hållbar framtid'

Det är vår vision och det beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB grundades 2006 av bröderna Robert och Jonas Marcusson. Bolaget har sedan starten växt stadigt både när det gäller omsättning och antalet anställda. 15 år senare har bolaget ca 50 anställda och omsatte 2020 ca 100 miljoner.

I takt med att bolaget blev större så ökade även behovet av större lokaler. Idag har bolaget en egen fastighet i Östra Malmskogen i Linköping sedan januari 2020, som rymmer bl.a. kontor, verkstad, tvätthall, gym och uppställningsplats.

2017, 2018, 2019 och 2020 blev Marcussons utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. 2019 fick bolaget utmärkelsen "mästargaseller" eftersom de blivit utnämnda till Gasellföretag tre år på raken.

2019 fick Jonas och Robert även priset Infrastipendiet som Maskinentreprenörerna varje år delar ut till årets innovatör.

Marcussons huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder. Under 2020 tog vi nästa steg i att utveckla bolaget genom att bli tilldelade två jobb inom infrastruktur.


Ansökan maskinist

 

jobbansokan@marcussons.se

@Jockes foto